Pics or it didn’t happen

MegaSelfie Experiential

M

егаселфи го пробива вашиот бренд во буката од рекламни пораки креирајќи  искуство за клиентите и сето тоа споделувајќи го инстантно на социјалните медиуми.

 

Свадби & Забави

Алергични сте на клишеа што почнуваат со така е редот ?!

ОК супер. И ние исто така 🙂 Со нас заборавете на наместени фацки и формално позирање. МегаСелфи забавата умее да ја извади спонтаноста од секој ваш гостин за незаборавни спомени кои уште долго ќе се паметат.