Megaselfie го носи најновиот светски  тренд во забавната инсутрија. Да, фотокабините денес се речиси неодминлив дел ако сакате да организирате забава за која долго ќе се зборува.

Заборавете на сериозно наместените фацки на класичните фотографии, со Megaselfie ќе ја извадиме спонтаноста и насмевкаата на секој ваш гостин.

Megaselfie е иновативна технологија која креира речиси се по вкус на нашите клиенти… сега вашите гости можете да ги однесете во Париз или дури до Месечината и назад.

Едноставно препуштете се на фантазијата на вашите гости и дозволете им да ве изненадат. Нашиот тим е тука да ги води низ секој чекор.