0
In
Posted

Политика на плаќање

Политика на плаќање На интернет продавницата ќе бидат прикажани сите цени на производите и услугите кои се нудат. Сите наведени цени се со вклучени даноци и давачки кои ги има Megaselfie.mk за [...]

0
In
Posted

Правила и услови за користење

Порталот Megaselfie.mk е во сопственост на МЕГАСЕЛФИ & КO ДОО Скопје. Ве молиме навремено да се запознаете со овие правила и услови за да се избегнат сите евентуални недоразбирања во [...]

0
In
Posted

Политика на приватност

Прибирањето на сите податоци од оваа интернет страна се во согласност со законите за заштита на личните податоци.  Прибирање и користење на личните податоци Megaselfie.mk e единствен корисник на [...]

0
In
Posted

За нас

Megaselfie го носи најновиот светски  тренд во забавната инсутрија. Да, фотокабините денес се речиси неодминлив дел ако сакате да организирате забава за која долго ќе се зборува. Заборавете [...]

page 1 of 3