Пакет 1 СТАРТЕР

SKU STARTER
9 888.00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

Photobooth MegaSelfie NOMAD

- 2 часа неограничено фотогорафирање (принт на фотографии)
- Позадина за фотографирање
- Избор од 3 персонализирани темплејти дизјанирани од професионаелен дизајнер
- Избор од 3 персоналзиирани ГИФ рамки/анимирани фотки и сл.
- Онлајн галерија
- 1 хостеса

Зачувајте го овој производ за подоцна