Пакет 2 Party Animal

SKU PARTYANIMAL
12 360.00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

(Photobooth MegaSelfie IPHONE)

· 2 часа неограничено фотогорафирање (принт на фотографии)
· Позадина за фотографирање
· Избор од 3 персонализирани темплејти дизјанирани од професионаелен дизајнер
· Избор од 3 персоналзиирани ГИФ рамки/анимирани фотки и сл.
· Онлајн галерија
· 1 хостеса

Зачувајте го овој производ за подоцна