Wedding guest book

SKU WEDD
3 090.00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот
  • Секој гостин си добива 1 фотка а другата ја лепи на guest book-от и може да допише персонализирана порака за младоженците.
  • Дизајнот е со eco-friendly дрвени корици кои можат да бидат изгравирани со имињата или било кој друг дизајн по желба.
  • Доколку ве интересира оваа опција инфомирајте не и ќе ви испратиме пример
Зачувајте го овој производ за подоцна