ПРОВЕРИ ТЕРМИН

РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН И ПЛАТИ ВЕДНАШ

 

Online Booking

НАПОМЕНА: Цената на пакетот се однесува само за настани во Скопје! За настан во друг град во Македонија се долаќаат патнички трошоци на лице место за време на настанот. За точната цена на патничките трошоци Ве молиме исконтактирајте не на 070 378 391 за да Ви кажеме колку точно ќе изнесува доплатата.

НАПОМЕНА: Цената на пакетот се однесува само за настани во Скопје! За настан во друг град во Македонија се долаќаат патнички трошоци на лице место за време на настанот. За точната цена на патничките трошоци Ве молиме исконтактирајте не на 070 378 391 за да Ви кажеме колку точно ќе изнесува доплатата.

НАПОМЕНА: Цената на пакетот се однесува само за настани во Скопје! За настан во друг град во Македонија се долаќаат патнички трошоци на лице место за време на настанот. За точната цена на патничките трошоци Ве молиме исконтактирајте не на 070 378 391 за да Ви кажеме колку точно ќе изнесува доплатата.